Az Akrus 1946 óta a magas minőségű és fejlett orvosi berendezések fejlesztésére és gyártására specializálódott, a különböző egészségügyi alkalmazások számára. Nemzetközi értékesítési hálózata révén megbízható német üzleti partner, az egészségügyi előállító és gyártó vállalkozások piacán.

Minőség mindenek felett

1996-ban az Akrus hivatalosan is elismertté vált a DIN ISO 9001 szabvány szerinti rendszer kialakítása által. Ma már megfelelnek a DIN ISO 9001:2000 és EN ISO 13485:2003 szabványoknak is.

Az Akrus szolgáltatása magas színvonalú, termékei csúcsminőségűek

Barátságos és hozzáértő dolgozóik rendelkezésre állnak, hogy szakértői tanácsokkal lássák el viszonteladó partnereket, és az orvostechnológiai szakembereket.

Gyártás és összeszerelés, a legjobb minőség kidolgozása minden lehetséges módon

Minden termék szigorú minőségellenőrzési eljárásnak van alávetve és 100%-ban meg kell felelnie a végső minőségellenőrzési vizsgálatnak és próbaműveletnek mielőtt forgalomba kerül. Az Akrus modern vállalatirányítási rendszere révén, a gyártást rövid szállítási idő és rugalmasság jellemzi.

A forgalmazó

Cégünk 2004-ben alakult Since78 IT Solutions Kft. néven. Célunk a kezdetektől a fogorvosok és fogászati rendelők professzionális kiszolgálása volt. Mára azonban ez a tevékenység kibővült további orvosi területeken használt eszközök kereskedelmével és szervízelésével is.

Ezen törekvésünk vezetett minket arra, hogy az elsők között belevágjunk  az orvosi és fogászati mikroszkópok, illetve a különféle orvosi nagyítók, loupék és LED-es orvosi  fejlámpák kereskedelmébe. Ezzel a céllal hoztuk létre a www.labomed.hu és a www.orvosinagyito.hu weboldalakat is.

Ezt a weboldalt azzal a céllal hoztuk létre, hogy az orvosok, klinikák és az egészségügyi intézmények minél szélesebb körű információhoz juthassanak az általunk forgalmazott Akrus orvosi székek, műtőasztalok és egyéb kiegészítő termékekből.

Kérjük amennyiben az oldalon olvasottakkal kapcsolatban kérdése merülne fel, illetve termékeink felkeltették érdeklődését jelezze felénk azt elérhetőségeink bármelyikén.

Gyarmati Mátyás, ügyvezető